Gerbrich Meijer (1997) is een internationaal actief kamermuzikant, soloist en orkestmusicus. Recent heeft ze haar masters diploma aan het befaamde Colburn Conservatory in Los Angeles bij professor Yehuda Gilad behaald. Op achtjarige leeftijd begon ze met klarinetspelen. Na haar leraren Ivar Römer en Yfynke Hoogeveen in Nederland, heeft Gerbrich haar Bachelor gestudeerd aan het Koninklijk conservatorium van Kopenhagen. Hier is ze Cum Laude afstudeerde na drie jaar student geweest te zijn in de klarinetklas van professor John Kruse.
Gerbrich heeft succesvol deelgenomen aan meerdere internationale competities. In 2022 ontving ze de ‘Special Prize’ van de Carl Nielsen International Clarinet Competition en is ze Genomineerde voor de Grachtenfestival Prijs. Verder won ze de London Symphony Keston Max competitie en speelde ze o.a. in Den Haag voor de raad van State en op het Internationale Kamermuziekfestival van Schiermonnikoog. Gerbrich soleerde in Delft op het kamermuziekfestival van Liza Ferschtmann, op het Grachtenfestival van Amsterdam en werd uitgenodigd om voor het NTIO concerten te geven in Taiwan. Als 15-jarige maakte ze haar debuut in de kleine zaal van het Concertgebouw en speelde ze met Emmy Verhey in Zaltbommel op het Emmy Verhey festival. Gerbrich heeft concerten gegeven met onder andere London Symphony Orchestra, Camerata Concertgebouw, The Danish Radio, Copenhagen Philharmonic, het Europees Jeugd Orkest en het Noord Nederlands Orkest.

Gerbrich heeft succesvol deelgenomen aan meerdere internationale competities. In 2022 werd verkozen als finalist van de Carl Nielsen International Clarinet Compeition en won de London Symphony Keston Max competitie in 2020. Verder speelde ze o.a. in Den Haag voor de raad van State en op het Internationale Kamermuziekfestival van Schiermonnikoog. Gerbrich soleerde in Delft op het kamermuziekfestival van Liza Ferschtmann, op het Grachtenfestival van Amsterdam en werd uitgenodigd om voor het NTIO concerten te geven in Taiwan. Als 15-jarige maakte ze haar debuut in de kleine zaal van het Concertgebouw en speelde ze met Emmy Verhey in Zaltbommel op het Emmy Verhey festival. Gerbrich heeft concerten gegeven met onder andere London Symphony Orchestra, The Danish Radio, Copenhagen Philharmonic, het Europees Jeugd Orkest en het Noord Nederlands Orkest.